• It is highly important to work with a partner who knows the telecom market and can advise you on how to build your strategic plan.

  Ingrid Haleydt - Group IT Manager - LBC Tank Terminals
 • Een goede toegankelijkheid blijft, zelfs in 2016, een belangrijke vereiste voor een positieve Customer Experience.

  Pascale Hertogen - Business Transformation Director - Partena Professional
 • Aankoop van telecom is complex! Tam Tam helpt ons bij de analyse en doorgronden van ons verbruik in deze snel evoluerende markt. Ze groeperen de data in een begrijpbaar formaat. Tam Tam weet bovendien wat ze je kan vragen aan en verwachten van de verschillende operatoren.

  Sr. Category Manager, Indirect Supply Management_EMEA, toonaangevend bedrijf in de healthcare sector
 • Tam Tam Consulting is werkelijk onafhankelijk; ze geven steeds objectieve feedback en handelen altijd in het belang van de klant. We kunnen steeds rekenen op dezelfde toegewijde  consultants die zorgen voor de beste oplossingen om kosten te verlagen en telecomgebruik te optimaliseren.

  Iuliana Manea - IT Vendor Manager - Emerson
 • Met Tam Tam vermijden we een nieuwe arbeidsintensieve aanbestedingprocedure en focussen we met procurement voortaan op de kwaliteit van de service.

  Jean-Paul Dijkstra - Chief Technology Officer - Stork
 • Met Tam Tam is meten=weten. Ze helpen ons bij de onderbouw van onze UC-business case en transformatie naar beter digitaal samenwerken.

  Edwin D’Hondt - Vice President IT Enterprise Architecture and Infrastructure Management - Umicore
 • Dankzij Tam Tam kunnen onze managers hun medewerkers sturen in efficiënter gebruik van mobiele telefonie en vooral mobiele data.

  Alex Voermans - Service Level Manager – Stork
 • De analyse van de telecomfacturen is zeer complex en arbeidsintensief, maar zonder deze inspanning verliest je organisatie zeker geld. Tam Tam bespaart je tijd én geld.

  Alexey Putilin - Supplier Manager ICT - ING
 • De samenwerking met Tam Tam is een echte geruststelling; de garantie dat we niet teveel betalen voor onze telecom.

  Benny Somers - ICT Service Manager – ZNA
 • Door meten=weten heeft  Tam Tam zijn steentje bijgedragen aan de business case voor ons executive management.

  Edwin D’Hondt - Vice President IT Enterprise Architecture and Infrastructure Management - Umicore
 • We vinden het belangrijk om kostcontrole over te laten aan specialisten; zo kunnen onze eigen mensen zich focussen op projecten die strategisch zijn voor de bank.

  Erik Hemeleers - Head of Service Management - ING
 • Aankoop van telecom is complex: probeer dit vooral niet op eigen houtje! Tam Tam helpt ons bij de analyse en doorgronden van ons verbruik in deze snel evoluerende markt. Ze groeperen de data in een begrijpbaar formaat. Dit zelf beheren is onbegonnen werk.

  Stefan – aankoopverantwoordelijke in een internationaal chemie bedrijf
Alle quotes
Krijg een voorsmaakje van wat Tam Tam Consulting voor u kan doen, aan de hand van onze Quick Scan waarmee makkelijk te realiseren besparingsmogelijkheden worden opgespeurd. Neem snel contact op!

Nieuws

Datanews : “Een migratie voor het Guiness Recordboek”

  Op een goede vier maanden tijd stapten de Onafhankelijke en Neutrale Ziekenfondsen over naar nieuwe leveranciers voor datanetwerk, vaste en mobiele telefonie. Efficiënt projectbeheer, grondige voorbereiding, degelijke planning en realistische risicobeheer vormden de basis voor die korte doorlooptijd. Lees het volledige artikel van Datanews. Online versie lees meer

Nieuwsbrief*

Schrijf u nu in en blijf op de hoogte van het laatste ICT-nieuws!

*ong. driemaandelijks