Wat we doen

Het beheren van lopende technologiecontracten en -uitgaven (voice, mobile, UCC, WAN, LAN, …) vormt een aantal uitdagingen voor elke organisatie.

Ons cross-functional expert team zorgt voor alle activiteiten die nodig zijn om controle te houden over de hele keten, van operationeel tot tactisch en strategisch beheer van uw complexe technologie contracten.

SOURCING van de technologische structuur wordt steeds complexer. binnen deze nichemarkt levert Tam Tam Consulting best-in-class A tot Z projecten met diepgaande technische kennis over de nieuwste marktevoluties, met echte live ervaring en in combinatie met een resultaatgerichte kennis en methodologie voor procurement en begeleiding van uw juridisch team. Doelbewust evolueren naar best-in-class oplossingen, contracten en controlemechanismen is wat Tam Tam Consulting realiseert.

OPERATIONELE BEGELEIDING is waar ons deskundig team u bijstaat bij de implementatie van de nieuwe gecontracteerde oplossingen, het opvolgen van uw business case, het optimaliseren van uw dienstverlenende organisatie, het begeleiden van uw ICT-team door een reorganisatie, … Wanneer u snelheid, kennis en daadkracht nodig heeft, staat het cross functional expert team van Tam Tam Consulting u bij.

CONTRACT MANAGEMENT begint waar het onderhandelings- en gunningsproces stopt. De uitdaging begint hier om het meeste business value te bekomen uit uw contracten. Cruciaal hierbij is het monitoren van de volledige cyclus van bestelaanvraag tot verlengingen en proactieve beoordelingen. Te veel bedrijven missen het volledige voordeel van end-to-end contractbeheer. Specifieke kennis vereist voor domeinen zoals “netwerken”, snel evoluerende technologieën zoals b.v. SD-WAN en onderwerpen als digitale revolutie vereisen meer flexibele en adaptieve contractvoorwaarden en adequate opvolging.

Wij zorgen ervoor dat u voorbereid bent op alle governance meetings, waarbij we het juiste gebruik van contractvoorwaarden controleren… = uw garantie om alles uit deze bedrijfskritische contracten te halen.

TRACE is een complete oplossing die de zichtbaarheid vergroot, zich richt op technologiecontracten en uitgaven, waardoor onze klanten de controle behouden zodra contracten zijn ondertekend met uw voorkeursleveranciers.

Tam Tam Consulting creëert toegevoegde waarde door een breed pakket van TEM diensten aan te bieden: TEM adviesverlening, TEM rapportering, toegang tot een gebruiksvriendelijke en intuïtieve on-line omgeving genaamd Trace 4.0 die klanten faciliteert om de juiste beslissingen te nemen, E-mail Awareness naar eindgebruikers en leidinggevenden, benchmarking, helpdesk activiteiten. 

Een TEM pakket kan modulair worden aangeboden in lijn met de behoeften en verwachtingen van onze klanten. Zo biedt Tam Tam onder meer een TEM Light dashboard service aan specifiek voor KMO bedrijven. 

Vragen over hoe onze expertise uw bedrijf kan bijstaan?

Neem gerust contact op met ons voor meer informatie.
Contact
    Atealaan 34A, 2200 Herentals, Belgium
   BE 0465.967.313
   +32 (0) 14 70 10 70
   info@tamtamconsulting.com
   LinkedIn
INDEPENDENT | ADVISOR | TECHNOLOGY EXPERT