Think – Build – Run fases

Logische stappen van de lifecycle

In onze dienstenportfolio richten wij ons op de logische stappen van deze infrastructure lifecycle, namelijk de Think – Build – Run fases.

Think

Elke goede realisatie begint eerst met een think fase om zo een uitstekend plan te kunnen opmaken dat zich richt op de ontwikkeling van een strategie en roadmap.

Voor de ontwikkeling van een strategie is het essentieel om een goed inzicht te hebben in de huidige situatie, de input van alle (business) stakeholders te verzamelen en de toekomstplannen van het bedrijf te kennen. Afhankelijk van de scope van de opdracht werken wij hiervoor met interviews, workshops en educatieve sessies, altijd volgens onze eigen doeltreffende methodologie.

Als resultaat ontvangen u en uw stakeholders een duidelijk plan over het waarom, wat en hoe voor uw toekomstige infrastructure technology. Concrete inzichten laten u toe om efficiënt en daadkrachtig de buy-in van uw management te bekomen voor de gedefinieerde strategie. Eens je die stap geconcretiseerd hebt, is het tijd om een concreet plan op te maken. Een plan bevat korte en lange termijnprojecten, business cases en een visie op de benodigde resources, impact en risico’s. Dit is wat wij behandelen in een realistische en down-to-earth implementation roadmap. Meestal is dit soort roadmap gericht op een gedetailleerd plan van 18 maanden en bijkomende mijlpalen voor de komende 3 tot 5 jaar.

Build

Ongetwijfeld staat er op uw roadmap ook vermeld dat er sourcing projecten moeten worden uitgevoerd, dat is net het moment waar onze Build-fase start.

De methodologie van Tam Tam Consulting voor de uitvoering van sourcing projecten van A tot Z, en is gebaseerd op ons succesvolle trackrecord van verschillende RFI, RFP en benchmark oefeningen. Dit zowel in de publieke als in de privé sector.

Vele van onze klanten waarderen de combinatie van technische experts, sourcing experts en de begeleiding van hun intern en/of extern juridisch team. We passen onze oplossing voor u aan in overeenstemming met uw interne kennis, beschikbare resources en timelines. Een van onze sterkste waarden is ons vermogen en doel om uw team succesvol te maken.

Met behulp van onze “Agile contracting” methodologie begeleiden wij u en uw geselecteerde leverancier(s) naar een future proof contract. Flexibiliteit, mogelijkheid tot innovatie, scherp houden van uw voorwaarden, duidelijke governance en nog veel meer items worden behandeld in een contract dat verandering, beheer en controle mogelijk maakt. Dit gebeurt niet door een langdurig proces, maar door u onze expertise aan te bieden en alle belanghebbenden te begeleiden doorheen een snel en efficiënt proces.

Run

Nu uw contract een feit is, volgt de Run fase.

Het klinkt waarschijnlijk bekend dat dit de fase is waarin vaak de business cases exploderen en de fragiele relatie met uw nieuwe leveranciers niet al te vlot verloopt.

Net daarom hebben wij onze succesvolle dienstverlening “Independent Guidance” ontwikkeld; onze experts nemen niet de rol van project manager op zich, maar zij begeleiden alle partijen doorheen het hele proces van contractondertekening tot een soepel lopende oplossing. Uw business case, timelines, wederzijdse beloftes, overzicht van problemen, risico’s, aanpassingen, … worden op een professionele manier gevolgd en aangestuurd. Onze dienst Independent Guidance is uw garantie op controle van A tot Z.

En als u denkt dat de eindfase daar is na de implementatie van uw roadmap en de daarbij horende contracten, moeten we u teleurstellen. In deze steeds veranderende wereld moet u uw contracten, leveranciers en diensten blijven beheren. Tam Tam Consulting is al jarenlang uw ervaren partner in Technology, Expense and Contract management. Onze experts staan u bij met hun visie en daadkracht omtrent het beheer en controle van uw omgeving op een duidelijke en effectieve manier.

Vragen over hoe onze expertise uw bedrijf kan bijstaan?

Neem gerust contact op met ons voor meer informatie.
Contact
    Atealaan 34A, 2200 Herentals, Belgium
   BE 0465.967.313
   +32 (0) 14 70 10 70
   info@tamtamconsulting.com
   LinkedIn
Snelle navigatie
INDEPENDENT | ADVISOR | TECHNOLOGY EXPERT