INDEPENDENT | ADVISOR | TECHNOLOGY EXPERT

WE FACILITATE YOUR INFRASTRUCTURE CIRCLE OF LIFE

Tam Tam Consulting

een onafhankelijk en gespecialiseerd consultancy bedrijf, met als missie actief bij te dragen aan het succes van zoveel mogelijk organisaties
door hen te helpen hun communicatie in heel Europa op een efficiënte en effectieve manier te organiseren.

Ons doel: “Het beheren van uw ‘communicatie’-uitdagingen en -kosten, ongeacht de complexiteit.”

Onze diensten

We bestrijken het hele spectrum van ICT: datanetwerken, complexe WAN-omgevingen, datacenter & cloud, fixed voice, mobile voice en data, UC&C, managed LAN, security etc. Voor elk van hen bieden we verschillende diensten aan.
Lees meer

Over ons

Wij staan ​​voor technologische innovatie, verbeteringen en quick wins met focus op resultaat. Onze belangrijkste bedrijfsprincipes zijn transparantie, onafhankelijkheid van elke leverancier, down-to-earth perspectief, klantgerichte benadering en hoge ethiek.
Lees meer

Laatste inzichten & gedachten

SASE – Kijk eens achter de marketingterm!

SASE – Kijk eens achter de marketingterm!

Als we spreken over networking en/or network security, is het woord SASE onvermijdelijk tegenwoordig. Maar wat betekent het voor jou als bedrijf? Is dit een ander modewoord of kunt u voordeel halen uit dit nieuwe concept? Laten we eerst uitleggen waar SASE over gaat...

Lees meer
SD-WAN ontbijtsessie – een impressie

SD-WAN ontbijtsessie – een impressie

TTC organiseerde een interactieve sessie rond SD-WAN met een interessante mix aan deelnemers. Er was een diversiteit aan sectoren waarin de bedrijven actief zijn, zowel nationaal als wereldwijd en de deelnemers hadden uiteenlopende functies, gaande van architecture tot management tot security.

Lees meer
Ken je eigen technologische omgeving

Ken je eigen technologische omgeving

In de meeste bedrijven is een complexe technologische omgeving bijna standaard geworden. Uniformiteit en/of vereenvoudiging is niet altijd mogelijk of zelfs niet gewenst. Hoe kan je inzicht creëren en het volledige potentieel van je infrastructuur gebruiken?

Lees meer
Contact
    Atealaan 34A, 2200 Herentals, Belgium
   BE 0465.967.313
   +32 (0) 14 70 10 70
   info@tamtamconsulting.com
   LinkedIn
Snelle navigatie
INDEPENDENT | ADVISOR | TECHNOLOGY EXPERT