INDEPENDENT | ADVISOR | TECHNOLOGY EXPERT

WE FACILITATE YOUR INFRASTRUCTURE CIRCLE OF LIFE

Over Tam Tam

Tam Tam focust zich op

Wat

Tam Tam Consulting is een groep van onafhankelijke technology- en sourcing experten die zich richten op infrastructure technology, zijnde adviesverlening rond end-to-end oplossingen voor de volledige infrastructure lifecycle.

Hoe

In onze dienstenportfolio richten wij ons op de logische stappen van deze infrastructure lifecycle, gaande van strategie en roadmap ontwikkeling tot sourcing, implementatie & contract expense management.

Waarom

Wij faciliteren uw volledige infrastructure circle of life op een onafhankelijke en efficiënte manier, die u de controle van A tot Z op een tactisch, operationeel en commercieel niveau garandeert.

Laatste inzichten & gedachten

Contract Lifecycle Management as a Service (CLMaaS)

Contract Lifecycle Management as a Service (CLMaaS)

Waarom Contract Lifecycle Management?Een contract voor WAN, LAN, UCC, Security, telecommunicatie, … dekt vele diensten, steeds veranderende technologieën en resulteert in hoge jaarlijkse kosten. Een modern contract is niet langer statisch, maar vooral dynamisch.

Lees meer
SD-WAN ontbijtsessie – een impressie

SD-WAN ontbijtsessie – een impressie

TTC organiseerde een interactieve sessie rond SD-WAN met een interessante mix aan deelnemers. Er was een diversiteit aan sectoren waarin de bedrijven actief zijn, zowel nationaal als wereldwijd en de deelnemers hadden uiteenlopende functies, gaande van architecture tot management tot security.

Lees meer
Ken je eigen technologische omgeving

Ken je eigen technologische omgeving

In de meeste bedrijven is een complexe technologische omgeving bijna standaard geworden. Uniformiteit en/of vereenvoudiging is niet altijd mogelijk of zelfs niet gewenst. Hoe kan je inzicht creëren en het volledige potentieel van je infrastructuur gebruiken?

Lees meer
Contact
    Atealaan 34A, 2200 Herentals, Belgium
   BE 0465.967.313
   +32 (0) 14 70 10 70
   info@tamtamconsulting.com
   LinkedIn
INDEPENDENT | ADVISOR | TECHNOLOGY EXPERT