Testimonials

Succesverhalen verteld door onze klanten.

Lees hoe wij het verschil hebben gemaakt voor onze klanten.

Wat onze klanten over ons zeggen

Adecco Belgium: Een duidelijk en uitvoerbaar actieplan om de juiste fundamenten op te stellen.

Adecco België en Tam Tam Consulting hebben een lange track record in het samenwerken aan een veelheid aan projecten waarbij de echte waarde kwam van de alignment die Tam Tam Consulting bracht tussen IT, Procurement, HR en Business.

Een voorbeeld van zo’n project was de audit, optimalisatie en aanbesteding van de mobiele vloot van Adecco.

Door Jeroen Van Ryckeghem (Manager Facilities & Procurement)

TVH: Een succesvol WAN RFP project

TVH is een wereldwijde leverancier met klanten in meer dan 170 landen en bestaat uit twee business units: TVH Parts Holding en Mateco TVH Parts Holding biedt wereldwijd onderdelen en accessoires voor material handling, industrial en agricultural equipment. Mateco bestaat uit 4 activiteiten: Verkoop, Verhuur, Service en Trade.

Tam Tam Consulting (TTC) had het genoegen om een WAN RFP project te begeleiden voor TVH. Na afloop van het project werd een interview afgenomen met Ronald Grunewald, Group IT Infrastructure Manager van TVH.

Misschien kan het TVH-verhaal u inspireren om zelf voor uw bedrijf een WAN-dossier op te pakken.

Door Ronald Grunewald (Group IT Infrastructure Manager)

Katoen Natie: Permanente groei stimuleert verdere professionalisering in ICT
De expansie van Katoen Natie, een wereldwijd gekende internationale logistieke serviceprovider, momenteel actief in 28 landen, kent geen grenzen. Bijna dagelijks wordt het bedrijf in de media vernoemd waar verhalen over uitbreiding van het bedrijf, overnames en impressionante kunst- en cultuurprojecten elkaar afwisselen. Deze groei heeft een verdere professionalisering van de telecom- en ICT-omgeving met zich meegebracht.

Door Kurt Knops (CIO IT Katoen Natie) & Sophie Van Kerckhove (CEO IT Katoen Natie)

ING Belgium: TEM als onderdeel van kostenbesparingsprogramma
Sinds 2012, als onderdeel van het kostenbesparingsprogramma, is ING België gestart met Telecom Expense Management voor vaste en mobiele voice en mobiele data.

Het doel van het project was op zoek te gaan naar een partner met de juiste expertise en toolings om volgende diensten te kunnen leveren: een gedetailleerde factuurcontrole en input bij facturatiefouten/disputen, kostenoptimalisatie door selectie van de juiste abonnementen, analyse verbruik en benchmarking.

Door Erik Hemeleers (Head of Service Management)

Jan De Nul Group:  Groeiend bedrijf, krimpende telecomkosten
Met zijn aanzienlijke nationale en internationale groei kent baggerbedrijf Jan De Nul Group een groot succes.
Maar dit betekent niet dat het bedrijf de fundamenten van de financiële duurzaamheid negeert; kostenbeheersing blijft een prioriteit. Anderzijds heeft de groei van het bedrijf geresulteerd in een verhoogd telecom verbruik en een grotere complexiteit. De werknemers moeten verschillende communicatiemiddelen gebruiken om de continue ontwikkeling te kunnen ondersteunen. Met een praktische aanpak en de juiste externe hulp is Jan De Nul Group in staat geweest een overzicht te bekomen van de telecomkosten en zelfs besparingen te realiseren.

Door Dirk De Nul (Manager Jan De Nul Group)

Vragen over hoe onze expertise uw bedrijf kan bijstaan?

Neem gerust contact op met ons voor meer informatie.
Contact
    Atealaan 34A, 2200 Herentals, Belgium
   BE 0465.967.313
   +32 (0) 14 70 10 70
   info@tamtamconsulting.com
   LinkedIn
Snelle navigatie
INDEPENDENT | ADVISOR | TECHNOLOGY EXPERT