Testimonial Adecco Belgium

Adecco Belgium: Een duidelijk en uitvoerbaar actieplan om de juiste fundamenten te leggen

Geschreven door Jeroen Van Ryckeghem, Manager Facilities & Procurement

In de wereld van het werk is The Adecco Group ’s werelds toonaangevende leverancier van tijdelijk personeel, permanente plaatsing, loopbaanverandering en talentontwikkeling, … Adecco Group Belgium is verkozen tot de 2e plaats van “Best Workplaces Europe 2019” waar The Adecco Group is verkozen tot “het 7de meest aantrekkelijke bedrijf ter wereld om voor te werken “. Dit zijn opmerkelijke prestaties gezien het gegeven dat The Adecco Group opereert in één van de meest concurrerende werkomgevingen. Deze prestatie is het resultaat van de vertaling van bedrijfsvisie in een duidelijk en uitvoerbaar actieplan. Een actieplan dat ervoor zorgt dat mensen over de hele wereld geïnspireerd, gemotiveerd, getraind en ontwikkeld worden om de toekomst te omarmen. Mensen moeten in een omgeving zijn waarin ze de macht hebben om te gedijen, gestimuleerd worden om te slagen en elke gelegenheid hebben om hun individuele toekomst beter en helderder dan ooit te maken.

Voor de vertaling van de bedrijfsvisie is The Adecco Group sterk afhankelijk van strategische partnerschappen met bedrijven die hen helpen bij het opzetten van de juiste fundamenten ter ondersteuning van haar activiteiten.

Adecco Belgium en Tam Tam Consulting hebben een lange track record van samenwerken aan een groot aantal projecten waarbij de echte waarde kwam van de alignment die Tam Tam Consulting bracht tussen IT, procurement, HR en Business.

Een voorbeeld van een dergelijk project was de audit, optimalisatie en aanbesteding van de mobiele vloot van Adecco.

“Tam Tam Consulting heeft Adecco jarenlang bijgestaan ​​bij de benchmarking en auditing van zijn mobiele contract. Omdat het landschap van de mobiele markt voortdurend in ontwikkeling is, dachten we dat het logisch was om de markt te verkennen en een officiële RFP te lanceren. Tam Tam Consulting assisteerde Adecco bij het gehele proces, van identificatie van de IT-, HR- en procurement requirements tot de voorbereiding van het RFP-document, onderhandelingen en screening van het definitieve contract. Hiermee realiseerde Adecco een besparing van 50% op zijn mobiele contract, terwijl de beschikbare mobiele bandbreedte voor werknemers werden verhoogd van 2GB naar 5GB en hoge service levels werden gehandhaafd. ” (Jeroen Van Ryckeghem, Manager Facilities & Procurement)

Natuurlijk is een mobiele vloot voortdurend in ontwikkeling en moet deze regelmatig worden gecontroleerd. De diensten van Tam Tam Consulting op het gebied van rapportage, optimalisatie-audits en factuurcontroles bieden gedetailleerde inzichten en zijn een grote hulp om de kosten en services onder controle te houden.

Samenvattend kan Adecco, met de juiste begeleiding en ondersteuning van zijn externe adviseurs, blijven groeien en zijn status van ’s werelds beste werkplek behouden. Waarschijnlijk zullen we binnenkort nog van andere van hun initiatieven en prestaties horen.

Copyright © Tam Tam Consulting 

Vragen over hoe onze expertise uw bedrijf kan bijstaan?

Neem gerust contact op met ons voor meer informatie.
Contact
    Atealaan 34A, 2200 Herentals, Belgium
   BE 0465.967.313
   +32 (0) 14 70 10 70
   info@tamtamconsulting.com
   LinkedIn
Snelle navigatie
INDEPENDENT | ADVISOR | TECHNOLOGY EXPERT